Ντελίριο ενθουσιασμού προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, με τον κόσμο των Πειραιωτών να αποθεώνει τον 30χρονο σέντερ μπακ. Οι οπαδοί των πρωταθλητών το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας και έστησαν πάρτι για χάρη του Κώστα Μανωλά.

Τα καπνογόνα πήραν… φωτιά και ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε τη νύχτα-μέρα, με τους φίλους των Πειραιωτών να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τον έμπειρο μπακ. Μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με τον Μανωλά να τραγουδάει μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να ζει μοναδικές στιγμές, φορώντας ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εκτός από τον κόσμο που βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, υπήρχαν εκατοντάδες σχόλια στα social media για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον 30χρονο μπακ, αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή και ενίσχυσε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με έναν κεντρικό αμυντικό τοπ επιπέδου.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών μπήκαν στα social media της ΠΑΕ και υποκλίθηκαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταγραφική… βόμβα του Ολυμπιακού και καλωσόρισαν και πάλι στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια τον Κώστα Μανωλά.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:Και τις αναρτήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Μανωλά: