Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσαν όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Handball Premier, με τους Ερυθρόλευκους στην ανάλυσή τους να χαρακτηρίζουν απαράδεκτη τη συμπεριφορά των οπαδών της Ενωσης. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες στην ανασκόπηση για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτυναν τους παίκτες του Ολυμπιακού καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ όπως επισημαίνουν οι Ερυθρόλευκοι, καταστρατηγήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα.

Πρώτα όλα το υγειονομικό, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν υπεράριθμοι και δεν φορούσαν μάσκες, όπως προβλέπει η ΚΥΑ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι οπαδοί που βρισκόντουσαν στις κερκίδες της αίθουσας του ΟΑΚΑ «Γιώργος Κασιμάτης» ήταν πολύ περισσότεροι από ότι προβλέπει το πρωτόκολλο. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες για τη μείωση της διασποράς του Covid-19, όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες, που εκθέτουν τόσο τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ όσο και την Αστυνομία.

Τα πρωτόκολλα καταστρατηγήθηκαν, με τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξοργίζονται με όσα αντίκρισαν στο ΟΑΚΑ, όπου επικράτησαν συνθήκες ανομίας και δεν τηρήθηκαν όσα προβλέπονται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Αντίστοιχες συνθήκες έχουν υπάρξει και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ, τα οποία πραγματοποιούνται στη Χαλκίδα.