Ο Κώστας Μανωλάς είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο αμυντικό να σφραγίζει την επιστροφή του στο λιμάνι το βράδυ της Πέμτης (16/12). Νωρίτερα είχε φτάσει στα γραφεία του συλλόγου όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας ο οποίος έκανε τη νύχτα μέρα για χάρη του.

Ο ίδιος ο Μανωλάς δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ούτε μπροστά στον κόσμο, με τον οποίο τραγούδησε μάλιστα το «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»  ούτε και στην κάμερα του Mega όπου στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία γι αυτό που τελικά έγινε. Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος άσος τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα μιλήσει το γήπεδο ενώ ευχαρίστηκε τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη που πίστεψε σε εκείνον και τον έκανε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Όσα είπε ο Μανωλάς στο MEGA:

«Εγώ ήθελα να έρθω από το καλοκαίρι. Δεν προχώρησε αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα αυτή τη στιγμή τον Ιανουάριο. Άλλωστε φαίνεται και από τη συμπεριφορά μου, δεν ξέρω αν το καταλάβατε. Ελπίζω να παίξω όσο πιο πολλά χρόνια μπορώ ακόμα στον Ολυμπιακό να τον βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους και να κάνει και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη γιατί αυτό του αξίζει σαν Ολυμπιακός.

Εγώ αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι όπως με έχετε ζήσει όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια έξω απ’ το γήπεδο. Τα λόγια ο ποδοσφαιριστής τα κάνει πράξεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό περιμένω να δείξω μέσα στο γήπεδο, στον κόσμο του Ολυμπιακο. Να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξε και σήμερα, την εμπιστοσύνη του προέδρου που ήταν πάντα ανοιχτός και πάντα με την καρδιά του να με φέρει πάλι πίσω στον Ολυμπιακό γιατί ήταν εκείνος που με επέλεξε όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και πήρε εκείνος το ρίσκο να με φέρει στον Ολυμπιακό κι ήταν εκείνος που με στήριξε από τα πρώτα μου βήματα στον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και το μόνο που του λέω είναι ότι θα το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, πάντα τον ευχαριστώ πάρα πολύ και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ».