Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να φιλοξενείται (19:30, Νovasports Prime) από τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι ένα ματς που κρύβει… παγίδες, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ξέφρενη πορεία τους προς τον εφετινό τίτλο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της Superleague και στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο Περιστέρι, με μοναδικό στόχο το 9ο συνεχόμενο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα στα Δυτικά Προάστια, με τον Ατρόμητο να του βάζει δύσκολα. Μην ξεχνάμε και την λευκή ισοπαλία του πρώτου γύρου στο Φάληρο.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, προέρχονται από την ήττα στη Λεωφόρο, με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να παραμένει στην προτελευταία θέση. Δύσκολες καταστάσεις για τους Περιστεριώτες, που προσπαθούν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Για την αναμέτρηση στο Περιστέρι, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τους πάντες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, χωρίς τους τραυματίες Γκαλβάο και Γιαννιώτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος. Η αποστολή: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Ανθουλάκης, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.