Αύριο θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα ο οποίος κατέληξε από τον κορωνοϊό. Σε ανάρτησή της στο Facebook, η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου αναφέρεται στην τελευταία του επιθυμία για την κηδεία του.

Ειδικότερα, αναφέρει η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα:

«H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Οικογένεια Γιώργου Τράγκα».