Ο Αντώνης Κανάκης πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη που σχολιάζοντας το θέμα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο υποστήριξε πως τώρα οι Ράδιο Αρβύλα θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για την κριτική τους στη Λίνα Μενδώνη σε σχέση με την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής μεταξύ άλλων είπε:

Το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς στον υπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι το να συμψηφίζεις το υπουργείο Πολιτισμού, δηλαδή την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική τηλεοπτική εκπομπή είναι κάτι που δεν θα έκανε ούτε ένα παιδί. Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που παίρνουν την ευθύνη για τη ζωή μας.

Εάν πρέπει να εξηγήσουμε ότι είναι τελείως διαφορετικοί οι κώδικες που διέπουν την πολιτική, από μια τηλεοπτική εκπομπή σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές των πολιτών όπως εσείς. Ή θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η κ. Μενδώνη κρυβόταν ενώ είχε βουϊξει ο τόπος για τη δράση αυτού του ανθρώπου, ενώ εμείς που είμαστε μια τηλεοπτική εκπομπή βγήκαμε κατευθείαν μιλήσαμε, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί

Έχετε Εσείς που νομοθετείτε και έχετε εξουσία στα χέρια σας πώς επιτρέπεται τόσα χρόνια να υπάρχουν πορνογραφικά σάιτ που ανεβάζουν βίντεο από προσωπικές στιγμές πολιτών χωρίς τη συγκατάθεσή τους; Εσείς το επιτρέπετε, εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί.

Αντί να σκεφτείτε να προστατεύσετε τον κόσμο, τα δικά σας αντανακλαστικά να λειτουργούν μόνο για να προστατεύσουν την υπουργό σας.

Τί έχει γίνει από το 2016 που η κοπέλα κατέφυγε στο δικαστήριο και μέχρι σήμερα δεν έχει δικαιωθεί. Πως εσείς ως πολιτεία την προστατεύσατε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα