Τα πήρε όλα και… έφυγε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΠΠ ως ο κορυφαίος ξένος του περσινού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα βραβεύτηκε ως ο πρώτος σκόρερ της Superleague 2020/2021. Ο στράικερ των πρωταθλητών συμπεριελήφθη επίσης στην κορυφαία 11άδα, με τον Αφρικανό φορ των Πειραιωτών να επιβραβεύεται για τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε την περσινή σεζόν.

Ο 34χρονος στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος είχε 23 συμμετοχές, με 19 γκολ και 2 ασίστ σε 1.640 λεπτά, ενώ στα πλέι οφ έπαιξε σε 10 αγώνες, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 619 λεπτά. Μια συγκομιδή που τον έφερε στην κορυφή του σχετικού πίνακα, με τον… killer του Ολυμπιακού να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο Ελ Αραμπί «βομβάρδισε» τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο συνολικά στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τον Μαροκινό επιθετικό να παίζει κομβικό ρόλο και να αποθεώνεται από τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών λατρεύουν σαν… Θεό τον Ελ Αραμπί και ο ίδιος απολαμβάνει την παραμονή του στον Πειραιά, με τον πολύπειρο άσο, όπως έχετε διαβάσει στο 10.gr, να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Μια σχέση αγάπης, με τον Μαροκινό να ζει μοναδικές στιγμές στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και τον κόσμο να τον αποθεώνει σε κάθε ματς.

Συνολικά την περσινή σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε 49 συμμετοχές, με απολογισμό 28 γκολ και 7 ασίστ σε 3.357 λεπτά, ενώ τα δυόμιση χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό έχει 65 γκολ και 15 ασίστ σε 122 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ενας πραγματικός killer, με τον Μαροκινό φορ να έχει βγάζει ασπροπρόσωπο τον Μαρτίνς και να οδηγεί την ομάδα του Πειραιά σε μεγάλες νίκες, εντός και εκτός των τειχών, αλλά και σε τίτλους.