Αγκαλιές, φιλιά και γελάκια πρωί-πρωί στην ΕΠΟ σήμερα. Και μια επίσκεψη που έκανε άπαντες να σηκωθούν από τις θέσεις τους. «Σούζα» που λένε… Λες και έμπαινε ο… πρωθυπουργός στο Πάρκο Γουδή και οι υπάλληλοι ήταν υποχρεωμένοι να είναι στην πένα.

Δεν ήταν όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός που επισκέφτηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ούτε καν κάποιο πρόσωπο που θα δικαιολογούσε τον… έλεγχο που ακολούθησε. Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην ΕΠΟ εδώ και λίγη ώρα και κάνει μια… άτυπη επιθεώρηση.

Αγκαλιάζει και φιλάει τους υπαλλήλους έναν προς έναν. Τους ρωτάει αν είναι όλοι καλά. Θαρρείς και είναι το αφεντικό τους που πήγε να τους κεράσει μελομακάρονα, όπως εκείνα που κέρασε πριν από μερικές μέρες ο Τζον Φαν Σιπ.

Φυσικά, η απορία που γεννάται έχει να κάνει με την ιδιότητα του Παπαδόπουλου. Ως τι είναι στην ΕΠΟ; Με ποια ιδιότητα κάνει… έλεγχο στην Ομοσπονδία; Προς τι τόση διαχυτικότητα από το δεξί χέρι του Τίγρη;

Αμ το άλλο; Όταν ολοκλήρωσε την… επιθεώρησή του και διαπίστωσε πως είναι όλοι καλά και χαίρουν άκρας υγείας, μπήκε στο γραφείο του Ιάκωβου Φιλιππούση και μην τους είδατε. Είναι κλεισμένοι μέσα οι δυο τους σε μια άκρως εμπιστευτική συνάντηση.

Τι συζητούν; Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει εκτός από τους ίδιους. Πιθανότατα για το πού θα κάνουν γιορτές. Για το πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους. Ή για να ορίσουν τα μελλούμενα. Όχι των εορτών. Του ελληνικού ποδοσφαίρου…