Την αναβολή του παιχνιδιού του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική, που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης (15/12, 19:30) ανακοίνωσε η Superleague, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Ριζούπολης.

Για τον ίδιο λόγο επίσης αναβλήθηκε και το επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (19/12, 17:15, 15η αγωνιστική).

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς και ο αγώνας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων και ύστερα από διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή των εν λόγω αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.