Την τελευταία τους εκπομπή για το 2021 έκανε το βράδυ της Τρίτης το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να δηλώνει πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί για φέτος και θα ολοκληρωθεί δύο μέρες απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο.

Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως «εννοείται ότι θα συνεχίσουμε» για να συμπληρώσει πως «ελπίζουμε πως οι μέρες που θα μεσολαβήσουν μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα, να βάλουμε μια τελεία και να το αφήσουμε πίσω μας όσο γίνεται, κάνοντας παρασκηνιακές ενέργειες».

Στη συνέχεια, την ώρα της απορφάνισης ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και έδωσαν ραντεβού για το νέο έτος.

Δείτε όσα είπαν

Γιατί αποφάσισαν να κάνουν σήμερα εκπομπή

Νωρίτερα, ξεκινώντας την εκπομπή, Αντώνης Κανάκης εξήγησε τους λόγους που εν τέλει αποφάσισαν να γίνει κανονικά σήμερα η εκπομπή, παρά τις πληροφορίες πως ούτε σήμερα θα έβγαινε.

Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης η εκπομπή δεν θα είναι σατυρική, όπως μας έχει συνηθίσει, ενώ κατά τη διάρκειά της αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε όσους τους κατηγορούν ότι ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν, ενώ είπε πως «για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε».

«Άλλες δύο φορές δεν μπορούσαμε να κάνουμε Ράδιο Αρβύλα»

«Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας.  Η επόμενη ήταν  με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά» εξήγησε σε άλλο σημείο.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή»

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σατιρική εκπομπή, είναι πολύ συναισθηματική υπόθεση το Ράδιο Αρβύλα. Μόνο το όταν το χαιρόμαστε μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν ταιριάζει σε μας και γενικώς δεν μας ταιριάζει.

Το δεύτερο είναι ότι το χειρότερο πράγμα όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία.

Αυτό το γεγονός για μας ξεχωρίζει. Ένα δύο πράγματα θα τα απαντήσουμε και έχει σημασία έχει πώς και σε ποιους» είπε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις διότι ζήτησε να μη γίνει καμία διακοπή στη ροή αργότερα.

«Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι;»

Ακόμα, έδωσαν απάντηση σε όσα λέγονται αναφορικά με το αν γνώριζαν για τις πράξεις του συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Δια στόματος του Αντώνη Κανάκη, οι παρουσιαστές απάντησαν πως όσοι δηλώνουν πως εκείνοι ήξεραν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και συνέχιζαν να τον έχουν δίπλα τους, είναι άνθρωποι που σίγουρα δεν έχουν παιδιά.

Ο παρουσιαστής υπογράμμισε ότι ποτέ δεν θα κρατούσαν δίπλα τους έναν συνεργάτη αν γνώριζαν ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει κάτι το οποίο δεν το διαπραγματευόμαστε – γιατί με πολλά μπορεί να διαφωνείτε μαζί μας – αλλά η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντί σας και η ακεραιότητά μας, δεν διαπραγματεύεται. Το βαρύ κομμάτι της σάτιρας, είναι ότι μπορεί να μιλάει για κάτι εξοργιστικό αλλά με χιουμοριστικό τρόπο. Όλοι αυτοί οι «στρατοί» εκεί έξω, όπως και ορισμένοι δημοσιογράφοι, μπορεί να πουν οτιδήποτε για εμάς. Εμείς απαντάμε σε αυτούς τους 10 που είναι μαζί μας:

Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές και να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο… και να τον έχω δίπλα μου για τόσα χρόνια;», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε πως μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος που έχει παιδιά…