Εκτός Ράδιο Αρβύλα είναι από σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες που κυκλοφόρησαν μέσω social media. Σύμφωνα με αυτές ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού.

Η ανακοίνωση της απομάκρυνσης ήρθε από τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος στην έναρξη της εκπομπής είπε φανερά σοκαρισμένος: «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα (…) Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη».

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς με τον Χρήστο Κιούση να συμπληρώνει «Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 

Μετά την ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα, ακολούθησε εκείνη του σταθμού.

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».