Όσα είπε ο Λουτσέσκου στη ΝOVA:

Για την αναγκαιότητα του σημερινού αποτελέσματος, τα όσα κρατά και όσα όχι: «Κρατάμε τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφήνουμε πίσω την αρνητική ατμόσφαιρα που ακολούθησαν αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε καλά τι περάσαμε, επιστρέψαμε και πρέπει να χτίσουμε, να παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σήμερα ήταν θέμα να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε, η ομάδα πάλεψε.

Τη δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε νίκες, όπως αυτή της Πέμπτης και τη σημερινή, πρέπει να χτίσουμε σε αυτό ώστε να έρθει η αυτοπεποίθησή μας και προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ ότι παίζουμε τώρα.

Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ευκαιρίες, ελέγξαμε τον ρυθμό, στα τελευταία πέντε λεπτά η Λαμία μας πίεσε με αμυντικούς μπροστά και με μεγάλες μπάλες, αλλά θεωρώ ότι ελέγξαμε την κατάσταση, από αυτά τα αποτελέσματα έρχεται η αυτοπεποίθηση να σκοράρουμε πιο εύκολα, αυτά τα γκολ θα μας δώσουν και τις πιο εύκολες νίκες».

Για την έλλειψη ενέργειας και αν η παρουσία προσώπων όπως οι Λύρατζης – Τσιγγάρας του έδωσαν αυτά που έψαχνε:

«Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί στοίχισαν, χάσαμε παίκτες σε κρίσιμες στιγμές, όσοι μπήκαν σήμερα έκαναν καλή δουλειά, ήταν η κατάλληλη στιγμή να μπουν τώρα και είμαι ικανοποιημένος».

Για το δημοσίευμα που τον θέλει να δηλώνει παραίτηση μετά το σημερινό ματς:

«Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ… που γράφονται;»