Ο Παπέ Αμπού Σισέ… ντύθηκε Ελ Αραμπί και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Αρη με 1-0, για την 13η αγωνιστική της Superleague. Μια νίκη που βοήθησε το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 8 βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του, δεδομένων των συνθηκών, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν κοιτάζουν τη διαφορά που έχουν από τη δεύτερη θέση, αλλά παραμένουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει στερήσει βαθμούς από πολλές ομάδες, φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο αποτέλεσμα, παίξαμε αυτό το ματς χωρίς προετοιμασία. Ήταν απαιτητικό. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, τα δώσαμε όλα, ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις. Είμαστε ευχαριστημένοι», σχολίασε αρχικά.

Για το ότι δεν έκανε αλλαγές: «Η ομάδα ήταν καλή, ισορροπημένη, δημιουργούσε ευκαιρίες. Δεν έχει νόημα να κάνεις αλλαγές για να τις κάνεις. Αυτή τη στιγμή που η ομάδα πήγαινε καλά δεν υπήρχε λόγος».

Για τη συγκομιδή του πρώτου γύρου: «Κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε χαρούμενοι από τη συγκομιδή του πρώτου γύρου. Δεν κοιτάμε τι γίνεται πίσω μας, αλλά τι γίνεται μπροστά μας».