«Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος, μετά τη μεγάλη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή δύναμη» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης».

«Ξεκάθαρη η εντολή: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη»

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο Παύλος Γερουλάνος, που έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, αλλά αποκλείστηκε από τον α’ γύρο, τόνισε: «Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία κατά την οποία η λαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη προοδευτική πρόταση απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επιτακτική και συνάμα ενθουσιώδης».

«Οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης.»

» Οι προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες μίλησαν, η φωνή τους είναι ισχυρή και η εντολή τους ξεκάθαρη: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη. Η ευθύνη μας είναι πρωτίστως απέναντι στις προσδοκίες τους», επισήμανε ακόμη ο κ. Γερουλάνος.