Οι επόμενες ημέρες του «εκκωφαντικού» αποκλεισμού της Μπαρτσελόνα από τους «16» του Champions League, για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, αντιμετωπίστηκαν με ψυχραιμία στο «στρατόπεδο» των «μπλαουγκράνα», με τον Τζουάν Λαπόρτα να προαναγγέλλει… μεταγραφές.

Σε διάγγελμά του προς τους φίλους της «Μπάρτσα», ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τόνισε πως θα υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Νιώθω απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League. Όλοι συμφωνούμε ότι η πρώτη ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε κληρονομήσει πολύ υψηλά συμβόλαια από την πρώτη ομάδα που δεν μας δίνουν μισθολογικά περιθώριά» τόνισε αρχικά ο Λαπόρτα και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά, ψάχνουμε τη φόρμουλα για να βελτιώσουμε την ομάδα κατά τη χειμερινή αγορά. Θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Τώρα σας ζητώ να τραβήξουμε όλοι κουπί προς την ίδια κατεύθυνση. Για την Μπαρτσελόνα…».