Στην Κοζάνη βρέθηκε λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη», τόνισε.

Δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είπε, ζητώντας να προσέλθουν στις κάλπες εκ νέου αύριο Κυριακή τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ και να δώσουν καθαρή εντολή, ανανέωσης, ενότητας και πολιτικής προοπτικής.

«Αναζητώντας την ελπίδα»

Ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τόνισε ακόμα ότι ο λαός επιστρέφει στην παράταξη εξαιτίας των πολιτικών και των αδιεξόδων που δημιούργησαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αναζητώντας την ελπίδα.

«Αν ενώσουμε την θέλησή μας να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσω ποτέ», τόνισε ακόμα ο κ. Ανδρουλάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να γίνουμε ένα, ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ να ανατείλει πάλι ως ήλιος της δικαιοσύνης και κοινωνικής αξιοπρέπειας για όλους. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε νικητές για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Από την Κυριακή το βράδυ ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης χάνουν τον ύπνο τους».

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σύστημα υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας που ανέδειξε η πανδημία. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην απολιγνιτοποίηση και στον χρόνο αυτής, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, τονίζοντας την ανάγκη της σταδιακής απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, της βιώσιμης μετάβασης την αποκατάσταση των εδαφών.

«Εμείς θέλουμε οι πράσινες πολιτικές να γίνουν κτήμα όλου του λαού και όχι της ολιγαρχίας που θέλει ο κ. Μητσοτάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης. Έκανε επίσης αναφορά στην αναγκαιότητα δημιουργίας σύγχρονων υποδομών και την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών γραμμών, σε ότι αφορά στην επόμενη ημέρα μετά την απανθρακοποίηση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας άρθρου: ertnews.gr