Συνελήφθη ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης σύζυγός της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών, 10,8 και3,5 ετών η οποία κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που υπέστη.

Σύμφωνα με το e-evros, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας – που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών – εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες ανέφεραν ότι η 29χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγό της ο οποίος προκαλούσε φασαρίες.

Τι αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κοροναϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.