Οι αχτίδες του ήλιου παίζουν τώρα αστραφτερά παιχνίδια πάνω στο δέρμα των σπάνιων βιβλίων που φιλοξενεί η βιβλιοθήκη του mansion Κασσανδρή. Ο golden heir μου λέει ότι παίρνει πάντα ένα βιβλίο μαζί του στις Αλπεις. Αυτή τη φορά θα επισκεφθεί και πάλι τους θεαματικούς Δολομίτες.

Ο κ. Δελμούζος-Κασσανδρής θα επισκεφθεί και πάλι την πολυαγαπημένη Cortina d’ Ampezzo, αν και σκεφτόταν να ακολουθήσει φίλους στη Madonna di Campiglio, το γραφικό χωριό στο Τρέντο της Ιταλίας.

Αν και του αρέσει το σκι εκεί με τα πολυάριθμα λιφτ και την πίστα Fortini, θεωρεί ότι η Cortina είναι κλασική, σίγουρη επιλογή. Μια επιλογή μακριά από τους πολλούς Ελληνες και τον… κοινωνικό σχολιασμό.

Οι Ιταλίδες, οι πλέον κομψές γυναίκες στον κόσμο, μας «αναγκάζουν» να περάσουμε οπωσδήποτε από τη Luisa στο Κολωνάκι. Ο Θέμης Τάταρης, ο ταλαντούχος Θέμης που εργάζεται εκεί, χαρίζοντας την εμπειρία και τις συμβουλές του σε κυρίες και δεσποινίδες, φιλοξενείται στο γιορτινό, πολυσέλιδο, θεαματικό BHMAgazino αυτής της Κυριακής. Christmas Wishes guys!