Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στη Γλυφάδας, όπου 51χρονος σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 66χρονος μετέβη αμέριμνος το πρωί της Πέμπτης στο μαγαζί του, ένα χρωματοπωλείο, αφότου είχε παρκάρει σε κοντινή απόσταση.

Τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, εμφανίστηκε μπροστά του ο 66χρονος σύντροφος της μητέρας του. Τον έσπρωξε και, πριν το άτυχο θύμα προλάβει να αντιδράσει, τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τον μαχαίρωνε συνολικά για περίπου 40 δευτερόλεπτα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του δράστη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό.

Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του.

Τα πρώτα λόγια του, όπως μεταδίδει το MEGA, ήταν: «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει».

Δείτε το ρεπορτάζ

Βίντεο – ντοκουμέντο

Το βίντεο – ντοκουμέντο της άγριας δολοφονίας στη Γλυφάδα κόβει την ανάσα.

Όπως φαίνεται, λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ο 66χρονος άνδρας παρκάρει στο πεζοδρόμιο, έξω από το κατάστημά της συζύγου του και πηγαίνει να το ανοίξει. Χωρίς να το έχει καταλάβει, κοντά στην είσοδο τον περιμένει ο δράστης, ο οποίος έχει αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Οι γείτονες προσπάθησαν να τον σώσουν

Ο άτυχος άντρας πέφτει κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην είσοδο του καταστήματος κι ο θόρυβος από τη τζαμαρία που σπάει ξεσηκώνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Λίγο μετά τη φονική επίθεση, ο άτυχος άντρας μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

Πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε και άρχισε να διεκδικεί από τη μητέρα του, μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Η άρνησή της, σε συνδυασμό με τις ευθύνες που έριχνε στον σύντροφό της, φαίνεται πως τον έκαναν να αποφασίσει να σκοτώσει τον 66χρονο.