Το τελευταίο του «χαρτί» για την απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League θα παίξει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την Αντβέρπ στο Βέλγιο (19:45) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα χρειαστεί να φτάσει στη νίκη, όπως είχε κάνει με τους Βέλγους και στο Καραϊσκάκη, ώστε να έχει ελπίδες για την απευθείας πρόκριση στους «16». Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να περιμένει και ένα μεγάλο «δώρο» από τη Φενέρ, ευελπιστώντας να καταφέρουν οι Τούρκοι να νικήσουν στην Κωνσταντινούπολη την Άιντραχτ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +2 από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στη διάθεση τους, τους Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλο οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει (σχεδόν) καταλήξει στην ενδεκάδα που θα… ρίξει στη μάχη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει το σύνθημα της νίκης στους ποδοσφαιριστές του και να δηλώνει σίγουρος πως η Φενέρ θα τα δώσει όλα στο δικό της παιχνίδι με την Άιντραχτ.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τερματίσει τελικά στη δεύτερη θέση, θα έχει «μεγαθήρια» στην κλήρωση της Δευτέρας, με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ντόρτμουντ και η Σεβίλλη.