Δεν είναι μόνο ο πόνος της μητέρας που έχασε το παιδί της. Είναι η βασανιστική σκέψη της ότι, αν ο 50χρονος Κωνσταντίνος της είχε εμβολιστεί, θα βρισκόταν ακόμη στη ζωή.

«Πήγε άδικα το παιδί μου. Οπωσδήποτε θα είχε σωθεί (με το εμβόλιο), έστω και μία δόση να είχε κάνει» σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Τα όσα αποκαλύπτει στο «LIVE NEWS» η μητέρα του 50χρονου συγκλονίζουν. Δύο γιατροί σε αναστολή ήταν εκείνοι που έπεισαν τον γιο της να μην εμβολιαστεί.

«Είχε μπλέξει με παπάδες και με γιατρούς που του έλεγαν μην το κάνεις, το παιδί μου πήγε χαμένο, άδικα. Καταρχήν ήταν δύο γιατροί που τους έδιωξαν από το νοσοκομείο γιατί δεν εμβολιάζονταν και του έλεγαν “εντάξει θα περάσει, δεν είναι τίποτα, κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα” και τελικά έφτασε στο τέρμα» καταγγέλλει.

Ενώ όλη η οικογένεια έχει εμβολιαστεί, οι δύο αρνητές γιατροί είχαν καταφέρει να πείσουν τον πατέρα δύο κοριτσιών να μην σηκώσει μανίκι. «Δεν άκουγε. “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν θα πάω στο νοσοκομείο”. Τελικά όταν πήγε ήταν πολύ αργά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν η εντέκατη ημέρα. Εγώ χάρηκα, λέω αφού πήγε στο νοσοκομείο θα το ξεπεράσει. Δεν το ξεπέρασε όμως» πρόσθεσε η μητέρα του 50χρονου.

Δεν ήταν ο μόνος

Όπως φαίνεται, ο 50χρονος δεν ήταν ο μόνος που είχαν προσεγγίσει οι αρνητές γιατροί στα Τρίκαλα. «Σε αναστολή ήταν αυτοί οι γιατροί που του το κάνανε, που ήρθαν και μου λένε “εμείς είμαστε γιατροί και βοηθάμε τον κόσμο”. Όπως έκαναν τότε με τον καρκίνο που έβγαζαν τα ψεύτικα φάρμακα, ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμάς τώρα. Τους έδιωξαν από το νοσοκομείο αλλά να τους πάρουν την άδεια. Επιτρέπεται γιατρός να λέει: ‘μην κάνεις το εμβόλιο, θα περάσει, τι θα κάνεις στο νοσοκομείο;’ Έλεος. Είχα εμπιστοσύνη και εγώ, ήταν γείτονας εδώ» συμπλήρωσε η μητέρα του άτυχου 50χρονου.