Το πρώτο μισό της 6ης, και τελευταίας, αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε απόψε, μιας και είχαμε δράση στα πρώτα τέσσερα γκρουπ.

Έτσι προέκυψαν οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ποιες θα συνεχίσουν στο Europa League, αποτελώντας πιθανές υποψήφιες αντίπαλες του Ολυμπιακούς, αλλά και ποιες θα μείνουν εκτός Ευρώπης.

Στον Α όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι παρά την ήττα της από τη Λειψία πήρε την πρώτη θέση, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι η δεύτερη που πήρε την πρόκριση στους «16». Στο Europa θα συνεχίσει η Λειψία που νίκησε τους «πολίτες» που τερμάτισε τρίτη, ενώ τέταρτη ήταν η Κλαμπ Μπριζ.

Στον Β όμιλο η Λίβερπουλ «παρέλασε» έχοντας το απόλυτο στις αναμετρήσεις περνώντας ως πρώτη, ενώ δεύτερη ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το εισιτήριο για το Europa League πήρε η Πόρτο, ενώ εκτός Ευρώπης έμεινε η Μίλαν.

Στον Γ όμιλο ο Άγιαξ έκανε το απόλυτο και με έξι στα έξι πήρε την πρόκριση στους «16», έχοντας μαζί του από το γκρουπ και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που βρέθηκε στην ισοβαθμία πάνω από την Ντόρτμουντ.  Οι Γερμανοί έμειναν τρίτοι και θα συνεχίσουν στο Europa League, ενώ τελευταία χωρίς βαθμό ήταν η Μπεσίκτας.

Στον Δ όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στους «16» ως πρώτη, μαζί με την Ίντερ που έμεινε δεύτερη. Στο Europa League θα συνεχίσει η Σέριφ Τίρασπολ των Αθανασιάδη και Κολοβού, ενώ τέταρτη είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά:

Συνεχίζουν στο Champions League: Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ.

Συνεχίζουν στο Europa League: Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ και Σέριφ Τίρασπολ.

Εκτός Ευρώπης: Κλαμπ Μπριζ, Μίλαν, Μπεσίκτας και Σαχτάρ Ντόνετσκ.