Το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κρήτη, τα οποία ανέφεραν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς «κόπηκε» στις εξετάσεις που έδωσε για δίπλωμα αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ελληνας τενίστας βρέθηκε στη Διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε Ηρακλείου για να δώσει εξετάσεις, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ και έφυγε… άπραγος από το κτήριο. Κάτι τέτοιο ωστόσο, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Διευθύντρια της Υπηρεσίας, Μαρία Βασιλάκη, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έδωσε καν εξετάσεις, καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα χαρτιά. «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσήλθε στην υπηρεσία όμως δεν είχε μαζί του νομιμοποιητικό έγγραφο και έτσι δεν συμμετείχε στη διαδικασία και αποχώρησε. Θα επανέλθει στο μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα «Creta24» η Διευθύντρια της Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς πριν από περίπου έναν χρόνο αγόρασε αυτοκίνητο Tesla, το οποίο βέβαια δεν μπορεί να οδηγήσει, καθώς ακόμα δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.