Στον Christofle βαρύτιμο ασημένιο δίσκο έχει απομείνει μια crab croquette. Πολύ κοντά ένα ποτήρι sparkling wine και μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα που ακόμα διατηρούν τη δροσιά τους. Ακουμπάω τα σκουλαρίκια του οίκου Cartier που σχηματίζουν τις κεφαλές με τους ολόχρυσους πάνθηρες μέσα στο clutch bag. Αισθάνομαι να πονούν τα αφτιά μου. Ταιριάζουν απόλυτα με το εξαιρετικό embellished φόρεμα της Miu-Miu.

Ο οικοδεσπότης, αν και η ώρα πλησιάζει έξι το πρωί, ανοίγει την Dom Perignon σε μαύρα και ροζ χρώματα που έχει τη σφραγίδα της super star Lady Gaga. Ο ήχος έτσι όπως ανοίγει η pink champagne σπάει την ησυχία που επικρατεί στις αστραφτερές οροσειρές των βορείων προαστίων. Το super model Τίνι Βανίλι βγάζει από τα μαλλιά της το ασημένιο disco σκουφί του Paco Rabanne.

Ολες οι κυρίες και δεσποινίδες έκαναν από super glamorous μέχρι ιδιαίτερα εκκεντρικές εμφανίσεις με υπογραφές διάσημων σχεδιαστών στο party της περασμένης Τρίτης. Τέσσερα εικοσιτετράωρα μετά επέλεξαν ήσυχα, chic φορέματα.

Παρασκευή βράδυ και στο σπίτι επιχειρηματιών με καταγωγή από τη Συρία και τον Λίβανο πραγματοποιήθηκε private dinner μόνο με είκοσι άτομα. Πρόκειται για το παραδοσιακό κάλεσμα της οικογένειας προς τους φίλους της πριν από τα Χριστούγεννα.

Δύο χρόνια βέβαια πριν γινόταν ένα big party με τα παιδιά της low profile family να καλούν πάρα πολλούς φίλους τους. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι άνθρωποι είναι σοβαροί και καταλαβαίνουν ότι πρέπει τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό να τηρούνται με ευλάβεια…