Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, με τα δύο νεκρά αδέρφια. Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, δίπλα στα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν ισάριθμα σημειώματα, στα οποία εξηγούσαν τους λόγους, για τους οποίους επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, πρόκειται για δύο σημειώματα λίγων γραμμών, τα οποία θυμίζουν έντονα δήλωση του νόμου 105.

Είναι πολύ επιγραμματικά και αναφέρουν συγκεκριμένα: «Εγώ» -στη συνέχεια ο καθένας το όνομά του- «δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου» και στη έπειτα αναφέρουν τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει να κάνει με τη μητέρα τους, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα.

Παράλληλα, αναφέρουν πως δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος στον θάνατό τους.

Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση πως και οι δύο έχουν γράψει ακριβώς το ίδιο πράγμα και το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα, ενώ στο τέλος τα δύο αδέρφια έχουν υπογράψει με το όνομά τους.

Δείτε αναλυτικά:

Η ιατροδικαστική εξέταση που έχει γίνει, έχει καταδείξει ότι πιθανών η γυναίκα πυροβόλησε με καραμπίνα στο πρόσωπο τον αδερφό της, του οποίου το πρόσωπο βρέθηκε πολτοποιημένο, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Αυτός είναι ο 34χρονος που βρέθηκε νεκρός μαζί με την αδερφή του

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο των δύο αδερφών – Το in.gr στο σημείο της τραγωδίας

Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες στο in.gr, που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, πριν από περίπου 7 μήνες, είχε πεθάνει η μητέρα τους από καρκίνο.

«Τα δύο παιδιά που βρέθηκαν νεκρά ήταν άνεργα, ο τρίτος αδερφός εργάζεται», είπαν γείτονες που δήλωσαν έκπληκτοι από τις εξελίξεις.

«Πιστεύω ότι με τα παιδιά που δεν δούλευαν κάτι έχει συμβεί. Η μητέρα ήταν καρκινοπαθής, ταλαιπωρήθηκε όπως και τα παιδιά τα τελευταία χρόνια. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν θέματα ανάμεσα στα αδέλφια» είπε φίλος της οικογένειας.

«Στην οικογένεια δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα». Αντίθετα, «ήταν πολύ καλή οικογένεια», «ο πατέρας έδωσε μάχη για να μεγαλώσει τα παιδιά», και «όλοι φρόντιζαν μέχρι τελευταία στιγμή την καρκινοπαθή μητέρα», πρόσθεσε.

«Ήταν εξαίρετη οικογένεια. Εργατικοί… Δεν ακούστηκαν ποτέ. Ήταν καλοί άνθρωποι. Η μητέρα τους έφυγε πριν 7 μήνες. Και το αγόρι ήταν καλό. Δηλαδή για εμάς ήταν καλοί και ήσυχοι».

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν τα δύο αδέλφια φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.