Οργή έχει προκαλέσει η υπόθεση ασέλγειας σε 11χρονη μαθήτρια από καθηγητή φροντιστηρίου, με τους γονείς της 16χρονης σήμερα κοπέλας να αποκαλύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για όσα πέρασε η κόρη τους και να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Η αποκάλυψη της μαθήτριας στη μητέρα της

«Τη ρώτησα για ποιον λόγο έχει τόσο στρες και τόσο άγχος; Και μου είπε: “Αν σου πω ότι με έχουνε κακοποιήσει; Τι θα έλεγες;”. Και εγώ εκεί τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ήθελα καν να το πιστέψω. Ήμασταν συνέχεια μαζί, δεν έμπαινε κανείς στο σπίτι και μετά που είπε ότι έγινε στο φροντιστήριο» λέει μιλώντας στο Star η μητέρα της μαθήτριας.

«Ξεκίνησε να κλαίει κλαίγαμε και οι δύο. Αγκαλιαστήκαμε. Της λέω αγάπη μου γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις, η μαμά θα σε βοηθούσε» συνεχίζει, λέγοντας ότι η κόρη της απάντησε ότι ντρεπόταν.

Μίλησε για να προστατέψει άλλα κορίτσια

Το κορίτσι, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, αποφάσισε να μιλήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά. «Μαμά εγώ είμαι χαμένη από αυτή την υπόθεση. Κανένας δεν μπορεί να μου απαλύνει εμένα τον πόνο και να μου τον πάρει. Αυτά που έχω βιώσει. Το μόνο που θα ήθελα να βοηθήσω κάποια άλλα παιδιά μιας αυτός ο άνθρωπος είναι στον εκπαιδευτικό κλάδο. Αν μπορούσα έστω και ένα παιδί να σώσω θα ήμουν ευχαριστημένη», είπε το θύμα στη μητέρα του, σύμφωνα με όσα είπε στο Star.

Ο καθηγητής που καταγγέλλεται για ασέλγεια θα απολογηθεί στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες, καθώς εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Σοκ από τα στοιχεία της δικογραφίας – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της

Να θυμίσουμε ότι στο MEGA είχε μιλήσει ο πατέρας της μαθήτριας. «Στην ηλικία των 12 ετών είδαμε μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ήταν μελετηρό παιδί, πρόσχαρο, και ξαφνικά παραιτήθηκε από όλα, από το σχολείο, από τη ζωή. Άλλαξε την εμφάνισή της και τη συμπεριφορά της σε βαθμό που δεν το δικαιολογούσε η εφηβεία. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχε γίνει κάτι τέτοιο και το ρίχναμε στην εφηβεία. Το παιδί αντιδρούσε. Κάποια στιγμή φτάσαμε να τσακωθούμε, το παιδί μετά από 5-6 μήνες άρχιζε να αλλάζει και πάλι τη συμπεριφορά της», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Θάνος.

Η εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη στον καθηγητή φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια της έκτης δημοτικού. Στη μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες οι ασελγείς πράξεις του καθηγητή φροντιστηρίου στην 11χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο καθηγητής άρχισε να κάνει κομπλιμέντα στο κορίτσι και μασάζ εν ώρα μαθήματος. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο καθηγητής αποκαλούσε την ανήλικη «αδυναμία» του και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές για να της δώσει καραμέλες και τσάι.