Ταξιδέψτε στον υπέροχο γιορτινό χώρο της μόδας αλλά και σε αυτούς των εικαστικών τεχνών και των μεγάλων ιδιωτικών συλλογών, της αρχιτεκτονικής, των σπάνιων βιβλιοθηκών, της μουσικής, του θεάτρου, των luxury cars, των επτάστερων ξενοδοχείων, της γαστρονομίας, του σινεμά, των εντυπωσιακών ταξιδιωτικών αποδράσεων.

Αυτό είναι το τέταρτο στη σειρά BHMAgazino – Special Issue – Christmas Wishes. Eνα ειδικό τεύχος, πολυσέλιδο, εντυπωσιακό, αστραφτερό, με ό,τι καλύτερο «κυκλοφορεί» στον πλανήτη λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Το BHMAgazino-Christmas Wishes «γεννήθηκε» πριν από τέσσερα χρόνια. Πρώτο εξώφυλλο ο δημοφιλής, εξαιρετικός ηθοποιός Ιντρις Ελμπα, ο οποίος εκείνη την εποχή βρισκόταν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ο star της μικρής και της μεγάλης οθόνης ήταν εκείνος ο οποίος σύμφωνα με την άποψη πολλών που κινούνται στον χώρο του κινηματογράφου αλλά και ανώνυμων, φανατικών θαυμαστών θα «αντικαθιστούσε» τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007. Τελικά ο Κρεγκ αποφάσισε να παραμείνει για μία και μόνο ακόμη ταινία (το «No Time to Die» εξακολουθεί να παίζεται στις αίθουσες), η «υποψηφιότητα» Ελμπα μετά τον μεγάλο θόρυβο άρχισε να εξασθενεί. Κοιτάζω εκείνο το Special Issue και σκέπτομαι ότι δεν έκανα λάθος στην επιλογή εξωφύλλου. Ο Ιντρις Ελμπα μπορεί να μην είναι ο νέος James Bond, θα παίξει όμως κατά πάσα πιθανότητα τον ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία (όταν βέβαια ανακοινωθεί το όνομα του πρωταγωνιστή). Ακολούθησε η Αντζελίνα Τζολί, μία από τις ωραιότερες και πλέον δημοφιλείς stars, τη δεύτερη χρονιά, ένα ολόχρυσο εξώφυλλο πέρυσι, έτσι σαν το «χρυσάφι» στα «χρηματοκιβώτια» των πιο πλούσιων επιχειρηματιών του κόσμου, και τώρα η Γιουλιάνα, ένα πανέμορφο μοντέλο που ήρθε από το εξωτερικό για το γιορτινό fashion shooting του BHMAgazino. Eνα εντυπωσιακό σακάκι Tom Ford (Linea Piu), ζώνη Alaïa (Enny Monaco) και χειροποίητο headpiece από την Despotnia φοράει το κορίτσι στο εξώφυλλό μας. Πίσω από τον φακό ο για πολλά χρόνια συνεργάτης μου (δεν χρειάζεται συστάσεις) Δημήτρης Σκουλός. Fashion editor ο υπερταλαντούχος Μιχάλης Πάντος με τις διεθνείς συνεργασίες. Ο Μενέλαος Αλευράς, που επιμελήθηκε τα μαλλιά της Γιουλιάνα, έφθασε από τη Νέα Υόρκη όπου ζει και εργάζεται.

Ταξιδέψτε στον υπέροχο γιορτινό χώρο της μόδας αλλά και σε αυτούς των εικαστικών τεχνών και των μεγάλων ιδιωτικών συλλογών, της αρχιτεκτονικής, των σπάνιων βιβλιοθηκών, της μουσικής, του θεάτρου, των luxury cars, των επτάστερων ξενοδοχείων, της γαστρονομίας, του σινεμά, των εντυπωσιακών ταξιδιωτικών αποδράσεων. Ξεχαστείτε μέσα από το εκτυφλωτικό, γοητευτικό ταξίδι που σας χαρίζει το BHMAgazino-Christmas Wishes. Οι εποχές είναι δύσκολες, η παγκόσμια πανδημία είναι πάντα εδώ, ίσως πιο επικίνδυνη από ποτέ. Εμείς, μαζί με τις χριστουγεννιάτικες ευχές μας, σας προσκαλούμε σε έναν φαντασμαγορικό, παραμυθένιο περίπατο. Χρειαζόμαστε αυτές τις «σταγόνες» λάμψης και αισιοδοξίας…