Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις προϋποθέσεις να πανηγυρίσει απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (19:30) εμφανίστηκε ο 23χρονος βραζιλιάνος μέσος Ματέους Βιτάλ, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του Lance.

«Γνωρίζουμε τη σημασία αυτής της αναμέτρησης και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουμε αυτήν την καλή πορεία που έχουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες, είναι εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά έχουμε τις προϋποθέσεις να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία» δήλωσε ο Βιτάλ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι, όπως σημειώνεται, «έρχονται από τρεις σερί νίκες, δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα κόντρα στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Βιτάλ βασικό σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις», ενώ αναφέρεται ότι «από τότε που έφθασε στον Παναθηναϊκό, ο Ματέους Βιτάλ έχει παίξει 12 φορές, τις 11 ως βασικός, με ένα γκολ και μία ασίστ στην περίοδο».

Ο βραζιλιάνος μέσος πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να απαντήσει με επιτυχία στις αγωνιστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Και οι δύο διοργανώσεις είναι σημαντικές και θα παλέψουμε γι’ αυτές. Έχουμε μια δυνατή και καλή ομάδα, όλοι μπορούν να παίζουν και διατηρείται το επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά, όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έψαχνα να το ανταποδώσω στο γήπεδο» πρόσθεσε ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος είναι δανεικός στους Πράσινους έως τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, «ο Παναθηναϊκός πληρώνει εξ ολοκλήρου τους μισθούς του αθλητή, που έχει αξία 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων, εάν ο ελληνικός σύλλογος αποφασίσει να τον κρατήσει μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του».