Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β’, με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να επικρατεί στο Καραϊσκάκη με 2-1 του Πανσερραϊκού, για την 6η αγωνιστική.

Οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν αήττητοι, αφού μετά τον ΠΑΟΚ Β’ (3-1) και την ΑΕΛ (1-0), κέρδισαν και τον Πανσερραϊκό (2-1), με τους Πειραιώτες να φτάνουν τους 10 πόντους σε τέσσερις αναμετρήσεις (3-1-0) και να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δεύτερη Ξάνθη έχει 13 βαθμούς με ένα ματς περισσότερο και η πρωτοπόρος Βέροια 14 με δύο παιχνίδια περισσότερα. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός υπέστη την δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 13η θέση, με έξι πόντους.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 28’ η πίεση των Ερυθρόλευκων έφερε αποτέλεσμα, με τον Βασίλη Σουρλή να κερδίζει πέναλτι. Ο Ιωάννης Κωστή ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 44’ με σουτ του Παπαβασιλείου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ετσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό Β’ μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ο,τι δεν κατάφερε ο Παπαβασιλείου ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου, το έκανε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μαρσιόνι. Ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού με συρτό σουτ νίκησε τον Στουρνάρα και έφερε στα ίσια το παιχνίδι.

Η απάντηση των Ερυθρόλευκων, ωστόσο, ήταν άμεση, με τον Αλέξανδρο Βοΐλη στο 50’ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Καβουσάκη και σε κενή εστία να κάνει το 2-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός Β’ ήλεγξε το παιχνίδι, δεν απειλήθηκε καθόλου και έφτασε  στη νίκη με 2-1. Την τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (80′ Τσέλιος), Βοΐλης (89′ Ντόη), Κίτσος, Κωστή (74′ Λιάτσος), Σουρλής

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός (72′ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57′ λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57′ Κόντσι), Παπαβασιλείου (72′ Έππας).