Στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ απάντησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών διέψευσε κατηγορηματικά όσα γράφονται στη Σαουδική Αραβία και ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας προπονητής: «Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό». Μάλιστα, στη δήλωσή του ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά:

«Έμαθα κι εγώ σήμερα το απόγευμα τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και οι οποίες συσχέτιζαν το όνομά μου με την Αλ Νασρ. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι καλά και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό.

Είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά.