Διπλό – ανάσα για τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 του Βόλου ο οποίος έμεινε για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές με Μόρσεϊ και Καρέλη και την ομάδα του Αμπασκάλ να ισοφαρίζει προσωρινά με τον Ρεγκατέν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο αφού μόλις στο 7′ είχαν επιτευχθεί δύο γκολ. Στο 3′ ο Μόρσεϊ με εντυπωσιακή κίνηση και πλασέ έκανε το 0-1 για τους Αγρινιώτες και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε το 1-1 για τον Βόλο με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ρεγκατέν.

Ο Βόλος πίεσε στη συνέχεια για να φτάσει και στην ανατροπή, αλλά ο Μελίσσας κράτησε όρθια την ομάδα του σε δύο περιπτώσεις, με Σοάρες και Μπαρτόλο να είναι οι πρωταγωνιστές από την άλλη. Και αφού γλίτωσε το γκολ ο Παναιτωλικός, πήρε και το προβάδισμα στο 33′ με κεφαλιά ψαράκι του Καρέλη από σέντρα του Χουχούμη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν είχε καμία σχέση με του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βόλος προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει. Μάλιστα τις καλύτερες ευκαιρίες τις είχε ο Παναιτωλικός, με Αντούνες στο 65′ και Μόρσεϊ στο 80′, με το 1-2 να μένει ως το τέλος και την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ(50′ Βοϊτκόφσκι), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατέν, Σοάρες(78′ Νίνης), Μπαρτόλο, Ορόζ(78′ Τσοκάνης), Ροσέρο(66′ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Κορνέλιους, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μεντόζα(74′ Λούι), Μόρσεϊ, Ντουάρτε(65′ Μπαρμπόσα), Καρέλης.