Ο Ολυμπιακός έφυγε με το τρίποντο από το Ηράκλειο, επικρατώντας με 3-1 του ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Superleague, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά του στους 9 βαθμούς από την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως οι «Ερυθρόλευκοι» έδειξαν αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκαν στα πρώτα λεπτά, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έχει ως στόχο να γίνεται ολοένα και καλύτερη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Για την γρήγορη ισοφάριση: «Ήταν μία πολύ δυνατή αντίδραση από την πλευρά μας. Η μοναδική φάση του ΟΦΗ ήταν η φάση του γκολ στο α’ μέρος μαζί με τη φάση με την υπέροχη επέμβαση του Τόμας (Βαλτσίκ). Μία πολύ καλή αντίδραση. Ήταν μία όμορφη και δίκαιη νίκη από την πλευρά του Ολυμπιακού».

Για το ματς με την Αντβέρπ και αν θέλει ανάλογη εμφάνιση: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι βέβαια διαφορετικά ματς και διαφορετικές διοργανώσεις. Θέλουμε να νικήσουμε και παράλληλα να έρθει νίκη της Φενέρ για να πάρουμε την πρώτη θέση. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά. Η ομάδα έχει μεγαλώσει. Έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ο στόχος να γινόμαστε καλύτεροι».

Για την εμφάνιση των Λόπες και Σισέ: «Ο Λόπες δεν ήρθε σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί. Ο Ρόνι όμως δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί και να δουλεύει παρότι δεν ήταν στα βασικά μας πλάνα στην αρχή. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Ο Σισέ δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει ικανοποιήσει. Είναι πάντα σημαντικός για εμάς. Λυπόμαστε που δεν έκανε το χατ τρικ. Μπορούσε να κάνει χατ τρικ. Πάντα έχουμε παίκτες που πρωταγωνιστούν όπως οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ρεάμπτσιουκ, Τικίνιο και άλλοι».