Δίχως μεγάλες εκπλήξεις οι επιλογές του Ολυμπιακού για τη μάχη της Κρήτης. Αλλά σίγουρα με μπόλικο ενδιαφέρον, διότι αν το πιάσουμε ανάποδα δεν θα βρούμε πολλές εντεκάδες Super League των Ερυθρόλευκων δίχως το όνομα του Μαντί Καμαρά.

Ναι, ο Πέδρο Μαρτίνς το σκέφτηκε και άφησε εκτός τον άσο από την Γουινέα. Όπως άφησε εκτός και τον Χένρι Ονιεκουρού που η αλήθεια είναι ότι ακόμη ψάχνει τον καλό του εαυτό. Ποιους επέλεξε στις θέσεις τους ο Πορτογάλος; Για τον Καμαρά είναι αυτονόητο: Τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Για την θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης όμως προσφέρεται μια ακόμη ευκαιρία στον Ρόνι Λόπες.

Και εδώ αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω. Γιατί ομολογουμένως μοιάζει να γίνεται μια συνολική προσπάθεια ώστε ο Πορτογάλος winger να ανέβει κάποια στιγμή στο… τρένο. Να γίνει μέρος του rotation, να επιβεβαιώσει τις ικανότητες του. Να γίνει σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Ήταν στην εντεκάδα και στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Βόλο. Συνεχίζει και σήμερα.

Κατά τα άλλα; Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί είναι οι υπόλοιποι εννέα. Όπερ σημαίνει ότι εκτός του Καμαρά και του Ονιεκουρού έμεινε στον πάγκο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ούτως ή άλλως προέρχεται από τραυματισμό

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λόπες, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.