Οι κατάλευκες, γυαλιστερές λευκές φόρμες του σκι γοητεύουν τις συζύγους ή τις νεαρές, καλλίγραμμες συντρόφους των ρώσων πολυεκατομμυριούχων.

Η Chanel έχει και φέτος τις καλύτερες στη συλλογή Coco Neige. Η αναφορά στους ρώσους μεγιστάνες και στις super glamorous έως κιτς διακοπές τους στα trendy χιονοδρομικά spots έφερε στην πρώτη γραμμή της συζήτησης τον Βλαντισλάβ Ντορονίν.

Ο γοητευτικός Ρώσος, ο οποίος περνάει αρκετές από τις διακοπές του στη Μύκονο («κρυμμένος» πάντα στη θαλαμηγό του, όπως άλλωστε και ο ινδός κροίσος Λαχμί Μιτάλ) και κάνει επενδύσεις ιδιαίτερα εντυπωσιακές στο real estate (επιλέγει πάντα τις top παραλίες), αποτελεί… hot θέμα στη διεθνή ειδησεογραφία την τελευταία εβδομάδα.

Ο πρώην σύντροφος της Ναόμι Κάμπελ «παρηγορεί» λένε την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, σύζυγο του Αλβέρτου, μία γυναίκα στην πραγματικότητα μόνη, με… χιλιάδες ψυχολογικά και άλλα προβλήματα. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια. Ο Ντορονίν και η Σαρλίν είναι φίλοι από παλιά.

Ο χρόνος θα δείξει. Εκείνο που σίγουρα δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι ο Russian tycoon πέρα από την αδυναμία του στη Μύκονο και στο Πόρτο Χέλι (και στη συγκεκριμένη περιοχή έχει επενδύσει στον ξενοδοχειακό τομέα) δείχνει προτίμηση στους έλληνες εικαστικούς.

Μέσα στην πλούσια κολεξιόν του με Πικάσο, Σαγκάλ, Γκογκέν, Γουόρχολ, στο σπίτι του στο building One Hyde Park του Λονδίνου, υπάρχει πίνακας της δικής μας Σοφίας Πετροπούλου.