Μόλις για ένα ημίχρονο κράτησε η επιστροφή του Πιερ Κούντε στη δράση. Ο καμερουνέζος μέσος του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με το Λεβαδειακό λόγω νέου προβλήματος τραυματισμού, το οποίο είναι άγνωστο ακόμη εάν θα τον κρατήσει εκτός δράσης μερικές ημέρες ακόμη.

Ο 26χρονος χαφ τραυματίστηκε πάλι στον αστράγαλο, ύστερα από ένα σκληρό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή της ομάδας της Βοιωτίας. Και το χειρότερο είναι ότι πρόκειται πάλι για το δεξιό αστράγαλο. Στο ίδιο σημείο όπου είχε χτυπήσει και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό (7/11), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων σχεδόν 20 ημέρες. Ο ίδιος, αποχωρώντας από το γήπεδο του Λεβαδειακού, χώλαινε, ωστόσο σήμερα αναμένεται να φανεί εάν έχει πάθει κάποια νέα ζημιά ή εάν δε θα έχει πρόβλημα να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Βεβαίως, ξέχωρα από το χτύπημα στον αστράγαλο, ο Κούντε έδειξε ότι δεν έχει ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η παρουσία του στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό έδειξε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να διεκδικήσει επί ίσοις όροις θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ούτε από τον Μάντι Καμαρά και τον Μπουχαλάκη ούτε βεβαίως από τον Αγκιμπού Καμαρά. Μάλιστα, του έγιναν και αρκετές παρατηρήσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος και ο Ολυμπιακός συνολικά περιμένουν περισσότερα από έναν παίκτη με τις δικές του δυνατότητες.

Φυσικά, κόντρα στο Λεβαδειακό δεν ήταν μόνο ο Κούντε που δεν πήγε καλά. Γενικώς η απόδοση των Ερυθρόλευκων κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Με τον Μαρτίνς να κάνει παρατηρήσεις στο ημίχρονο και να ζητά από τους παίκτες του να ακολουθήσουν το πλάνο και να παίξουν με τον τρόπο που γνωρίζουν, πιέζοντας ασφυκτικά τους Βοιωτούς. Και επειδή σχεδόν τίποτε από όσα ζήτησε δεν έγινε στον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την απόδοση.