Ο Τζον Φαν Σιπ αποτελεί παρελθόν από την εθνική ομάδα, με τον ολλανδό τεχνικό να ενημερώνει μέσα από τα social media για την αποχώρησή του από τη γαλανόλευκη. Ή μήπως όχι;

Οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει «σαφάρι» για να βρεθεί ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, και κατά τα φαινόμενα δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο… Φαν Σιπ.

Ναι, καλά διαβάσατε, η ΕΠΟ έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του ολλανδού τεχνικού και είναι πιθανό να υπάρξει ανατροπή δεδομένων και να ξαναφέρει τον προ λίγων ημερών προπονητή της Εθνικής.

Η.. ξεφτίλα στο μεγαλείο της για τη γαλανόλευκη, που είναι «ακέφαλη», ψάχνει προπονητή και κάνει… πλάνο να κρατήσει τον Φαν Σιπ.

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό το τραγελαφικό γεγονός από την ομοσπονδία σχετίζεται με τον Φερνάντο Σάντος, που αποτελεί το διακαή πόθο της ΕΠΟ.

Ο Σάντος όμως δεσμεύεται με την εθνική Πορτογαλίας και κυνηγά την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να περιμένουν να αποκλειστεί και να αποχωρήσει για να κάνουν την κίνησή τους.

Με λίγα λόγια, στην ΕΠΟ θέλουν να κρατήσουν τον Φαν Σιπ μέχρι κάποια στιγμή να μπορεί ο Σάντος να έρθει πίσω. Κι όμως, αυτό είναι το πλάνο της ομοσπονδίας.

Παρότι λοιπόν πριν από μερικές ημέρες ο Φαν Σιπ «έκραζε» την ΕΠΟ και έλεγε ότι δεν τα έβρισκαν στις συζητήσεις που έκαναν, παρότι έχει αποχαιρετήσει τους παίκτες του με όμορφα μηνύματα στο Instagram, οι «φωστήρες» της ομοσπονδίας σκέφτονται να του ζητήσουν να μείνει με το ζόρι μέχρι να αποδεσμευτεί, αν αποδεσμευτεί, ο Σάντος.

Στην ομοσπονδία «παίζουν» στη ρουλέτα την εθνική ομάδα και «τζογάρουν» στο αν ο Σάντος θα προκριθεί με την εθνική Πορτογαλίας στα τελικά του Μουντιάλ, για να αποφασίσουν αν θα τον περιμένουν ή όχι. Αυτό είναι το απίθανο πλάνο για το νέο προπονητή της γαλανόλευκης.

Και αυτό είναι το λιγότερο, αφού ακόμη δεν έχουν καλά-καλά ξεκάθαρη εικόνα από τον ίδιον τον Σάντος και αν θέλει να έρθει ή δε θα έρθει.

Βλέπετε, ο άνθρωπος είναι σοβαρός και δεν μπορεί την ώρα που παίζει η εθνική του ομάδα την πρόκρισή της στο Μουντιάλ, να συζητά για το τι θα κάνει αν αποκλειστεί.

Και η ΕΠΟ έχει το δικό της πλάνο, χωρίς να έχει πλάνο, αφού περιμένει τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας για να μιλήσει πρώτα με τον Σάντος για το αν θέλει να έρθει στην εθνική ομάδα, την ώρα μάλιστα που οι Πορτογάλοι έχουν πολλές πιθανότητες να προκριθούν στο Μουντιάλ.

Υπόψιν ότι τα παιχνίδια για την Πορτογαλία είναι το Μάρτιο και γι’ αυτόν το λόγο σκέφτονται στην ΕΠΟ να το… γυρίσουν με τον Φαν Σιπ και να δουν την προοπτική παραμονής του.

Και αν δεν κάτσει η… ρουλέτα με τον Σάντος βλέπουμε…

Μπορεί να μείνει ο Ολλανδός μέχρι και τους αγώνες του επόμενου Nations League, που θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβριο του 2022.