«Το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσες και αγάπησες δεν υπάρχει πια», αναφέρει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σε ανάρτησή της με αφορμή τη σημερινή ονομαστική εορτή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση – για μία ακόμη φορά – εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου προσωπικά, αλλά και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά της και εναντίον των Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όπως ισχυρίζεται η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του ιστορικού κόμματος, «έχουν κατασκευάσει ένα πολιτικό μόρφωμα που ακόμη εκμεταλλεύεται το όνομά σου, πολεμώντας όμως στην ουσία την πολιτική σου παρακαταθήκη!».

Αναφερόμενη στα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, εξαπολύει σκληρές κατηγορίες, λέγοντας ότι «τα παιδιά σου, μέσα από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, κατασπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, για την καλοπέρασή τους, αποσιωπώντας και αποσύροντας τα κείμενα, τις θέσεις, τις ομιλίες, ακόμη και τις φωτογραφίες σου δεν αφήνουν να πάρει κάποιος από το διαδίκτυο!».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό και υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργο Παπανδρέου, τον αποκαλεί «μέγιστο εθνικό κίνδυνο».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου: