Το κρυστάλλινο baccarat ποτήρι γεμάτο με Louis Roederer έστελνε… χιλιάδες δεσμίδες φωτός στον χώρο του spa.

Η Θέκλα προσπάθησε να «στριμώξει» μία από τις ατίθασες, πυρόξανθες μπούκλες της στη λευκή πετσέτα που είχε δέσει σαν τιρμπάν γύρω από το κεφάλι της. Ρούφηξε μια γουλιά από τη σαμπάνια που μόλις της είχε σερβίρει ο προσωπικός της μπάτλερ.

Σκέφθηκε ότι ο πολυτελής χώρος του καινούργιου Pan Pacific London ήταν ο μοναδικός όπου κάποιος από τους ανθρώπους της «συνοδείας» της μπορούσε να κατέβει από τη σουίτα της με σκοπό να της προσφέρει ένα ποτήρι με τον αγαπημένο της καμπανίτη.

Η παιδική μου φίλη χαμογέλασε πονηρά. Μέτρησε ότι αυτό ήταν το τρίτο ποτήρι σαμπάνιας για εκείνη. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν μόλις δώδεκα το μεσημέρι. Είχαν προηγηθεί ακόμα δύο ποτήρια στο Nail Champagne Bar του Harvey Nichols.

Αφησε γρήγορα το αστραποβόλο baccarat που συνέχιζε τα παιχνίδια του με τις χρυσές αχτίδες του ήλιου στο τραπεζάκι, δίπλα στο δερμάτινο χειροποίητο ανάκλιντρο. Αντικατέστησε τον καμπανίτη με τσάι από τζίντζερ. Το συγκεκριμένο ρόφημα αποτελεί το απόλυτο trend στη βρετανική πρωτεύουσα. Η Θέκλα με ενημέρωσε ότι το τζίντζερ, εκτός από το τσάι, χαρίζει υπέροχη γεύση στο ψωμί το οποίο σερβίρουν το μεσημέρι στο Annabel’s.

Το δημοφιλές members club, εκτός από τα βραδινά gatherings στο Elephant bar και τους χορούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην «ντίσκο» στο υπόγειο, τα… σπάει κυριολεκτικά τις ώρες του μεσημεριού. Οι ισχυροί του πλανήτη, κυρίως όμως οι σύντροφοί τους με τα ογκώδη διαμάντια και τις κροκό Hermes, πρέπει απαραίτητα να πάρουν lunch με ginger bread στο εμβληματικό super club, αν επιθυμούν να είναι… μέσα στα πράγματα.

Η Θέκλα ακούμπησε την καλογυμνασμένη της πλάτη στο απαλό δέρμα του ανάκλιντρου. Το spa το οποίο έχει φέρει στο Λονδίνο το επονομαζόμενο Singaporean luxury, μέσα από τις θεραπείες ομορφιάς που δοκιμάζει, την προετοιμάζει για τις διακοπές της στα κοσμοπολίτικα χιονοδρομικά spots.

Μια στάση στη βρετανική πρωτεύουσα πριν από τις λαμπερές «περιπέτειες» στις χιονισμένες βουνοκορφές είναι απαραίτητη…