Το σύνθημα για τη νίκη και στο ματς με τον Βόλο, έδωσε ο Τόμας Βατσλίκ, μέσω των δηλώσεών του στη NOVA.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στάθηκε στη σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά με τη Φενέρ, ενώ υπογράμμισε, το πόσο σημαντικό είναι για τους «ερυθρολεύκους» να συνεχίσουν με νίκες και στο πρωτάθλημα.

Για το κλίμα μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε: «Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα ήταν όλοι πολύ ευτυχισμένοι. Ήταν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα, ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι,  μετά τη νίκη και την πρόκριση μας. Ήταν ένας στόχος που εκπληρώθηκε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας».

Για το αν ήταν ένα εύκολο βράδυ: «Οι στατιστικές μπορεί να λένε κάτι τέτοιο, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα ο τερματοφύλακας πρέπει να διαβάζει τις φάσεις, να βλέπει την πορεία της πάσας, τις πιθανότητες που έχει να κινηθεί ο κάθε παίκτης της αντίπαλης ομάδας και πρέπει πάντα να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν υπάρχει εύκολο ματς για έναν γκολκίπερ».

Για τη χημεία με τον Σωκράτη: «Ο Σωκράτης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την άμυνα μας γιατί είναι ένας παίκτης έμπειρος. Όταν αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε έπρεπε να δεχτούμε ότι κάναμε μία αναγκαστική αλλαγή. Ευτυχώς, όμως, το αποτέλεσμα δικαίωσε τον προπονητή που έβαλε τον Μπα. Είναι επίσης ένας καλός παίκτης. Ο Μπα και οι υπόλοιποι παίκτες της άμυνας έχουν καλή χημεία γιατί ξέρουν να συνεννοούνται μεταξύ τους. Είναι σημαντικό να συνεννοούνται μεταξύ τος και να διαβάζουν τις φάσεις . Ο Μπα έκανε πετυχημένες επεμβάσεις και αν θυμάμαι καλά έχασε μόνο μία. Είναι σημαντικό να έχεις στον πάγκο παίκτες που να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν χρειαστεί».

Για το πόσο σημαντικό είναι να έρθει η νίκη με τον Βόλο: «Είναι πάντα σημαντικό για μία ομάδα να συνεχίζει με νίκες. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που νικήσαμε την ΑΕΚ, πολύ σημαντικό που νικήσαμε τη Φενέρμπαχτσε και συνεχίζουμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια που έχεις. Πρέπει να κερδίσουμε τον Βόλο για να κρατήσουμε τη διαφορά των έξι βαθμών. Είναι καλό και για ψυχολογικούς λόγους να συνεχίσουμε νίκες. Επομένως πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή».