Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Αστέρας (6-2). Οι Αρκάδες έκαναν ότι ήθελαν την ομάδα του Περιστερίου, φτάνοντας σε έναν υγιεινό περίπατο. Από τα πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους, στήνοντας το δικό τους… πάρτι.

Μετά από 11 αγωνιστικές, ο Αστέρας βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν προτελευταίοι με 6.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ήταν ο Σονί, με τον Καμερουνέζο να ανοίγει τον… χορό των γκολ για την ομάδα του Ράσταβατς, σημειώνοντας 2 τέρματα, ενώ μοίρασε και μια ασίστ. Πολύ καλό ματς και από τον Ρεγκίς, με τον 25χρονο παίκτη να στέλνει δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη σε διάστημα δύο λεπτών.

Με το πόδι στο γκάζι οι Αρκάδες 

Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ανοίγοντας από νωρίς το σκορ. Στο 7ο λεπτό, ο Σονί… χόρεψε τον Στρουγγή και με ωραίο σουτ, νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Μουνίθ να απειλεί τον Τσιφτσή με μακρινό σουτ. Στο 16ο λεπτό, ο Αστέρας έκανε το 2-0, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, οι Αρκάδες διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Ριέρα άνοιξε στον Καρμόνα, ο δεύτερος έκανε συρτή σέντρα στην περιοχή, με τον Ισπανό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Στο 27ο λεπτό, ο Κουλούρης πήγε να σημειώσει ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά το ανάποδο ψαλιδάκι του πέρασε λίγο άουτ. Οι Αρκάδες ήλεγχαν απόλυτα την αναμέτρηση και στο 41ο λεπτό, έφτασαν και σε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Σονί. Ο Καμερουνέζος έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, γράφοντας το 3-0.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Μουνίθ. Με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή, ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στις… αράχνες της εστίας του Τσιφτσή για το 3-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η σκυτάλη στον Ρεγκίς

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε με διάθεση να πιέσει την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με ευκολία την εστία του Τσιφτσή.

Στο 61΄ ο Ρεγκίς πέρασε στο ματς και σε διάστημα 6 λεπτών, έφτασε σε 2 γκολ. Αρχικά, στο 65΄, ο Σονί πέρασε κάθετη πάσα στον Ρεγκίς, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 4-1. Ενώ, στο 67΄ο Καμερουνέζος πέρασε ξανά κάθετα στον Ρεγκίς, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Παπαδόπουλου, «κρέμασε» τον Γιαννιώτη και κατέληξε στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Στο 80΄, ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκαλβάο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν το σκορ στο 84΄. Ο Μουνίθ πέρασε στον Κουλούρη, με τον Έλληνα επιθετικό να εκτελεί εκτός περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Τσιφτσή για το 5-2.

Στο 90+2, οι Αρκάδες πέτυχαν και 6ο τέρμα, με τον Ριέρα να σκοράρει με κεφαλιά. Το 6-2 ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα πολύ χορταστικό ματς στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου Καστάνιο(46′ Χριστόπουλος), Αλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος(60′ Κρέσπι), Τιλίκα, Σίτο(12′ Ριέρα), Σονί(78′ Αλί Μπαμπά), Μπενίτο(60′ Μουνάφο)

Ατρόμητος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο(46′ Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον(69′ Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος(69′ Σποριντόνοβιτς), Μουνίθ, Κουλούρης