Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο Καραϊσκάκη απόψε (22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς και την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς για να μην μπλέξουν σχετικά με την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, αφού θα αφήσουν την τούρκικη ομάδα στο -4 μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Οι Πειραιώτες έχουν μαζέψει έξι βαθμούς και έχουν έναν περισσότερο από την τουρκική ομάδα, η οποία χρειάζεται το διπλό για να τους προσπεράσει στη βαθμολογία, ενώ με ισοπαλία ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο αλλά όλα θα είναι ανοιχτά στην τελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα για το τρίποντο, ενώ θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Σισέ μετά την τιμωρία που είχε στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ πριν από μερικές εβδομάδες. Αντίθετα εκτός αποστολής από το ματς έμειναν οι Κούντε και Καρμπόβνικ, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Μαρτίνς θα επιλέξει να παίξει με τον Βατσλίκ στο τέρμα, τους κλασικούς Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ τετράδα στην άμυνα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, με τον Αγκιμπού λίγο πιο προωθημένο. Στα πλάγια της επίθεσης ο Πορτογάλος θα προτιμήσει τους Μασούρα και Ονιεκούρου, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Η αποστολή: Βάτσλικ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, η Φενέρ ήρθε στην Αθήνα δίχως τους Εζίλ, Μπαγιντίρ και Βαλένσια, με τον Βίτορ Περέιρα να χρησιμοποιεί τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Οζέρ, κάτω από τα δοκάρια. Τισεράν, Κιμ, Νόβακ θα απαρτίσουν πιθανότατα την άμυνα, με Οσάγι-Σάμουελ, Σόσα, Γιαντάς και Καντιόγλου να είναι οι τέσσερις χαφ του Πορτογάλου. Στην επιθετική τριάδα, αναμένεται να δούμε έναν εκ των Πέλκα ή Μέγιερ στη θέση του Εζίλ, με Μπερίσα και Ρόσι να είναι οι έτεροι δύο.