Ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επικρατεί της ΑΕΚ, ξεφεύγοντας στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Μετά το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους», σειρά έχει η ευρωπαϊκή πρόκληση με τη Φενέρμπαχτσε (25/11) στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το σύνολο του Βίτορ Περέιρα, στην 5η… στροφή των ομίλων του Europa League, με το διακύβευμα να είναι μεγάλο. Ένα τρίποντο επί των Τούρκων, θα κλειδώσει τη 2η θέση του ομίλου για τον Ολυμπιακό και το ραντεβού του επόμενου γύρου με τον τρίτο του Champions League.

Το κρίσιμο ματς με τα «καναρίνια» βρίσκεται προ των πυλών, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα… πόδια τους την ευκαιρία να τελειώσουν τους Τούρκους, με τον έμπειρο κόουτς να προσανατολίζεται σε… συνταγή Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Τόμας Βάτσλικ αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, με τους Σισέ και Παπασταθόπουλο να είναι το δίδυμο της άμυνας. Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα πάρουν θέση στα αμυντικά άκρα της ομάδας του Μαρτίνς. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης είναι η επικρατέστερη τριάδα, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Μασούρα, Ελ Αραμπί και Αγκιμπού Καμαρά.

Ουσιαστικά, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας σκέφτεται μόνο μια αλλαγή, σε σχέση με το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου. Αυτή του Μπουχαλάκη με τον Ονιεκούρου, με το σύστημα να γυρνάει σε 4-3-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το back to back των σημαντικών αναμετρήσεων, δίνοντας και πάλι χαρά στον κόσμο που θα γεμίσει το Γεώργιος Καραϊσκάκης.