H Πέγκυ Ζήνα έρχεται απόψε στο «Σπίτι με το MEGA» για μια αξέχαστη βραδιά με ερωτική ατμόσφαιρα, συγκίνηση και υπέροχες μελωδίες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τη γοητευτική φωνή και τις μεγάλες επιτυχίες, έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα της.

Η μουσική βραδιά της Πέγκυς Ζήνα ξεκινάει με το υπέροχο τραγούδι «Μυστικό» και αμέσως μετά ακολουθεί το «Μαζί σου».

Δύο μεγάλες επιτυχές της ερμηνεύτριας σε στίχους και μουσική Γιώργου Μουκίδη από τους ομώνυμους δίσκους του 2003 και του 2006 αντίστοιχα.

«Σας καλωσορίζω στο Σπίτι με το MEGA. Έχουμε ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι που θέλω να το ζήσουμε παρέα. Να νοσταλγήσουμε μαζί πιο παλιά πράγματα και να χαρούμε μαζί τα καινούργια γιατί σας το χρωστάμε. Θα ξεδιπλώσουμε μαζί όλα τα συναιστήματα. θα γίνουμε όλοι μαζί με μια αγκαλιά».

Με αυτά τα λόγια η Πέγκυ Ζήνα υποδέχτηκε το κοινό του MEGA. Λίγο αργότερα η ίδια θα υποδεχτεί στη σκηνή τον πολύ καλό φίλος της και «Το καλύτερο παιδί», Γιάννης Πλούταρχος, τον Γιώργο Κακοσαίος, τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα γνωρίζει από μικρό αλλά και τον Νίκο Τουλιάτο και την ομάδα του ΗΧΟΔΡΑΣΗ.

H Πέγκυ Ζήνα υμνεί τον έρωτα σε μία ξεχωριστή βραδιά μαζί με αγαπημένους καλεσμένους, συγκινητικές αναφορές σε καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και την έχουν επηρεάσει, και, φυσικά, με τις επιτυχίες της.
Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Ματώνω», «Εγώ τα σπάω», «Μη ρωτάτε», «Νόημα», «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Μόνη καρδιά», «Μου λείπεις» και, σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση, το ολοκαίνουργιο «Ψυχή της αγάπης» σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.