Ετοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (21/11, 19:30) είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με την Ενωση στο ΟΑΚΑ, με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος βρίσκονται 22 παίκτες. Πρόκειται για τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στη δράση, με στόχο τη νίκη στο ΟΑΚΑ, η οποία θα τους φέρει στο +6 από την ΑΕΚ και θα τους κρατήσει τουλάχιστον στο +4 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την ίδια ώρα θα αγωνίζεται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε την ομάδα του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.