Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου, μετά τον εντοπισμό του πτώματος ενός άνδρα, κοντά στο Λαμπέτι του δήμου Πύργου, στη θέση «Γαλάνενα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το πτώμα, το οποίο εντοπίστηκε μέσα σε αγροτικό όχημα σε απόκρημνη περιοχή, ανήκει σε άνδρα 55 ετών και είναι απανθρακωμένο.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ο ιατροδικαστής Πατρών.

Οι έρευνες

Ο 55χρονος ήταν πρόσωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στην περιοχή. Δεν ήταν παντρεμένος. Κάθε βράδυ, συνήθιζε να πηγαίνει στην αδελφή του για φαγητό. Κάθε βράδυ, εκτός από το χθεσινό…

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου, και αφού δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, τα συγγενικά του πρόσωπα άρχισαν να τον αναζητούν. Ένα από τα πρώτα μέρη στα οποία έψαξαν, ήταν το χωράφι του στη θέση «Γαλένενα», σε απόσταση πέντε χλμ. από το σπίτι του. Εκεί αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.


Ο αγαπημένος τους άνθρωπος ήταν νεκρός, απανθρακωμένος, στη θέση του συνοδηγού του αγροτικού του οχήματος. Δίπλα του βρήκαν και ένα δίκανο.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του 55χρονου, με το σενάριο της αυτοχειρίας να είναι και το πιο πιθανό.