Ο Αντώνης Ρέμος θα υποδέχεται από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το κοινό του σε ένα ιστορικό χώρο που έχει εξ’ ολοκλήρου μεταμορφωθεί.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο πήραν την θρυλική Ιερά Οδό και την έκαναν ένα σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας που θυμίζει πολύ έντονα κλαμπ στη Νέα Υόρκη.

Το ΝΟΧ, όπως θα είναι η ονομασία του νέου χώρου, θα γίνει το «σπίτι» του Αντώνη Ρέμου για αυτόν τον χειμώνα και όπως δήλωσε ο ίδιος ανυπομονεί όσο ποτέ.

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα» χαρακτήρισε την συνεργασία του με τον τραγουδιστή ο Ηλίας Μαρασούλης ο οποίος μίλησε κλαίγοντας από συγκίνηση σε μια ανεπίσημη μικρή πρεμιέρα για τους δημοσιογράφους.

Η ομάδα των ειδικών που ασχολήθηκαν με το χώρο τόλμησαν ένα πρωτότυπο όσο και φιλόδοξο εγχείρημα συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την προηγμένη τεχνολογία.

Ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης και οι συνεργάτες του ήταν αυτοί που ανέλαβαν την «μεταμόρφωση» της Ιεράς Οδού και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει απόλυτα. «Ο χώρος έχει κάτι από την ψυχή του Αντώνη» ανέφερε ο αρχιτέκτονας και όπως είδαμε στο βίντεο που ακολούθησε ο εσωτερικός χώρος ξηλώθηκε και φτιάχτηκε από την αρχή.

Αίσθηση προκαλούν οι εικαστικές επιλογές του Βαγγέλη Καπόπουλου που δίνουν ιδιαίτερη φινέτσα όπως και ο εξαιρετικός σχεδιασμός των φωτισμών.

Την εμπειρία του NOX ολοκληρώνει το μενού που έχει επιμεληθεί ένας από τους πιο διάσημους έλλληνες σεφ, ο Άρης Βεζενές.

Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα τραγουδάνε οι: Τάνια Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου και Χριστίνα Ράλλη, ενώ από την παρέα δεν θα λείπει -όπως πάντα- ο dj Αντώνης Δημητριάδης. Kαλλιτεχνική επιμέλεια στο πρόγραμμα έχει κάνει ο Γιώργος Λύρας.

Τα λόγια όμως είναι περιττά όταν μιλάμε για τον Αντώνη Ρέμο και για τις δεκάδες επιτυχίες που θα απολαύσουμε στο ΝΟΧ.

Ο τραγουδιστής μας έδειξε ένα μικρό δείγμα του προγράμματος και όλοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Η ενέργεια του Αντώνη Ρέμου στη σκηνή και η ανυπομονησία του για αυτή την επιστροφή είναι φανερή, αλλά πάνω από όλα η χαρά του για αυτό το νέο εγχείρημα.

Οπτικοακουστικά μέσα που θα ζήλευε και το καλύτερο night club του Παρισιού και μια σύγχρονη αισθητική σε όλους τους τομείς που σε επίκεντρο τον καλεσμένο.

Αναπαυτική βελούδινοι κόκκινοι καναπέδες, καθαρή οπτική από όλα τα σημεία του χώρου και μια αύρα που θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Και πάνω από όλα η υπέροχη φωνή του Αντώνη Ρέμου και η ζεστασιά του που θα μας κάνει να πάμε στο NOX ξανά και ξανά.