Συνεχίζονται οι έρευνες  για τον εντοπισμό του 62χρονου και του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε και τα ίχνη του χάθηκαν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στη Δράμα, από τη Θήβα.

Οι ελπίδες της αρχίζουν να αργοσβήνουν. Η σύζυγος του αγνοούμενου πιλότου «λιώνει» από την αγωνία της και περιμένει την ολοκλήρωση των ερευνών για να μάθει τι συνέβη με το μονοκινητήριο αεροσκάφος που οδηγούσε ο άνθρωπός της.

Η σύζυγος του 62χρονου πιλότου, που μιλάει στο LIVE NEWS, δεν έχει σταματήσει να προσεύχεται για ένα θαύμα.

«Δηλώσαμε σήμερα την εξαφάνιση για να ενεργοποιηθούν, τάχα ψάχνουν, ξέρω και γω;».

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος ξεκίνησε χθες το πρωί από την Αερολέσχη της Θήβας με τελικό προορισμό την Δράμα. Το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 62χρονου πιλότου εντοπίστηκε στην περιοχή της Χάλκης στη Λάρισα, με τις έρευνες στον Κίσαβο και την ευρύτερη περιοχή να βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί.

«Από Θήβα ξεκίνησε, τον είδαμε πότε περίπου θα έφευγε. Κατά τις 11.30 ήταν η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος», σημειώνει η σύζυγός του.


Κάτοικος του χωριού Σκήτη του δήμου Αγιάς στη Λάρισα ανέφερε πως χθες το απόγευμα είδε ένα μικρό αεροσκάφος πάνω από το χωριό και στη συνέχεια άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο.

Ο αγνοούμενος πιλότος είχε έρθει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο και χθες αποφάσισε να επιστρέψει στην Δράμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνησε στους δικούς του και ξεκίνησε χωρίς να έχει καταθέσει σχέδιο πτήσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τον χρόνο για τους στενούς συγγενείς του αγνοούμενου πιλότου να περνάει αργά και βασανιστικά.

«Ήταν έμπειρος πιλότος»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Γρηγοριάδης, πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Αγίου Αθανασίου Δράμας, σημειώνει πως πρόκειται για έναν έμπειρο πιλότο.

«Ήταν έμπειρος πιλότος, πετούσε πολλά χρόνια. Το αεροπλάνο ήταν σε καλή κατάσταση, το συντηρούσε συχνά, ποτέ δε δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή κάποιο ατύχημα», λέει ο κ. Γρηγοριάδης, ο οποίος περιμένει νέα από τι έρευνες.