Η θορυβώδης ελληνική παροικία του Γκστάαντ ετοιμάζεται για νέες, μεγαλειώδεις στιγμές, στις… ψηλότερες βουνοκορφές. Τα σαλόνια των chalets και το always classic «Gstaad Palace» ανοίγουν και πάλι, εμείς όμως θα ρίξουμε θετική ψήφο στην Cortina του Τζέιμς Μποντ και του «Ροζ Πάνθηρα» στους Δολομίτες αλλά και στο αριστοκρατικό Σεν Μόριτζ.

Την τελευταία φορά που «ανηφόρισα» στις Ιταλοαυστριακές Αλπεις, ανακάλυψα με μεγάλη χαρά στην κεντρική πλατεία της Cortina το παλιό φωτογραφείο που βλέπουμε στην εμβληματική ταινία του πράκτορα 007 «Για τα μάτια σου μόνο».

Η αλήθεια είναι ότι κάτι καλύτερο, ίσως περισσότερο glamorous, αν μπορεί να υπάρξει ο όρος σε τέτοιες δύσκολες εποχές που διανύουμε, μπορείς να κάνεις στα δημοφιλή χιονοδρομικά spots.

Στην Αθήνα γίνονται μόνο κάποιες καλές εκθέσεις ζωγραφικής ή θεατρικές πρεμιέρες. Ανοίγουν βέβαια αρκετά καινούργια εστιατόρια όπως το «MILOS» (από το «Athens Hilton» μεταφέρθηκε στην πλατεία Κολοκοτρώνη), το νέο μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο γιαπωνέζικο από το «Δειπνοσοφιστήριον» μέσα στο City Link, κάποια άλλα στον Πειραιά, τι άλλο να κάνεις όμως σε μια γκρίζα πόλη όπου αρκετοί φοβούνται να αποκαλύψουν πού διασκέδασαν το προηγούμενο βράδυ;

Σίγουρα διασκέδασαν κάπου. Τα private parties, παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών και τα χιλιάδες κρούσματα, πραγματοποιούνται μακριά από τα flash στις «διαμαντοφόρες» οροσειρές της Εκάλης ή σε αποθήκες στο down town. Κανένας δεν μπορεί να σε… κρατήσει μακριά από house μουσικές και τις τελευταίες επιτυχίες της sexy Dua Lipa.