Ο Τζάρβις Κόκερ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Good Pop, Bad Pop» τον επόμενο χρόνο.

Το βιβλίο που ο Άγγλος μουσικός, τραγουδιστής και ο πρώην αρχηγός των Pulp χαρακτηρίζει «απολογισμό» προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου μέσω του Vintage Publishing.

Περιστρέφεται γύρω από το γεγονός ότι ο Τζάρβις Κόκερ βρίσκεται μπροστά σε «μία στοίβα αντικειμένων που καταγράφουν την ιστορία του» ενώ κάνει ξεκαθάρισμα στη σοφίτα του, με τα διάφορα αναμνηστικά να χρησιμοποιούνται ως σημείο εκκίνησης για ανασκόπηση της ζωής και της καριέρας του πρώην αρχηγού των Pulp.

«Από ένα πουκάμισο πολυκότον Gold Star, τις εφηβικές του προσπάθειες να γράψει τραγούδια στο Sexy Laughs Fantastic Dirty Joke Book, αυτή είναι η απτή απόδειξη της μοναδικής ζωής του Τζάρβις, των Pulp, της pop culture του 20ού αιώνα, των καλών στιγμών και των λαθών που ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

«Και αυτά τα συσσωρευμένα απομεινάρια μιας ζωής αποκαλύπτουν τη δημιουργική του διαδικασία – γραφή και μουσικότητα, ερμηνεία και φιλοδοξία, στυλ και σκηνοθεσία. Αυτή δεν είναι μια ιστορία ζωής. Είναι μια ιστορία σοφίτας» σημειώνεται.

Τον περασμένο μήνα, ο Τζάρβις Κόκερ κυκλοφόρησε το «Chansons d’Ennui Tip-Top» άλμπουμ με διασκευές, στο οποίο ερμηνεύει δώδεκα γαλλικά ποπ τραγούδια που συνοδεύει το σάουντρακ της νέας ταινίας του Γουές Άντερσον «The French Dispatch».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ