Ιδιοκτήτης σπιτιού στην Ηλιούπολη βρήκε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – κρίσιμα στοιχεία για σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας (σ.σ.: συνδεόμενο με διαφθορά αστυνομικού) που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και τα οποία δεν είχε ανακαλύψει η ΕΛΑΣ παρά τον «εξονυχιστικό έλεγχο» και την έρευνα σε αυτό το σπίτι.

Αναμεσα στα αλλα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρήκε τσεκούρι, πιστόλια ρεπλίκες, αστυνομικούς φάρους, ασυρμάτους , καμερες και …μετρητή χαρτονομισμάτων που δεν είχαν περιέργως ανακαλύψει οι ένστολοι ερευνητές του σπιτιού.

Πρόκειται για την υπόθεση 39χρονου αστυνομικού, πρώην φρουρού πολιτικού προσώπου που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2021 σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη κι εξέδιδε μία 19χρονη ενώ φαινόταν να σχετίζεται με κυκλώματα σωματεμπορίας κλπ.

Προηγήθηκε καταγγελία της 19χρονης την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της.

Τότε η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωση της είχε αναφερει ότι είχε ανακαλύψει στο συγκεκριμένο σπίτι τρείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτα sim, τρείς κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρό δίσκο και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB). Ωστοσο φαίνεται ότι δεν είχαν εντοπισθεί τα πλέον κρίσιμα στοιχεία.

Το εντυπωσιακό λοιπόν είναι ότι πριν από τέσσερις ημέρες ο ιδιοκτήτης του άδειου πλέον σπιτιού όπου κρατείτο αιχμάλωτη η 19χρονη, ανεκάλυψε μέσα σε αυτό εκτός από τα προαναφερόμενα αντικείμενα πλαστικό γκλοπ, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας ,πλαστικά μαχαίρια , χειροπέδες και κάρτες μνήμης!

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικές αρχες στην Ηλιούπολη ενώ με βαση τα νέα ευρήματα θα υπάρξει περαιτερω έρευνα για την δράση του αστυνομικού που έχει ήδη προφυλακισθεί.